T.C. Smalhorst

Categorie

Algemeen

de volhouders.jpg

DE VOLHOUDERS

12 juli 2021

Op donderdag 24 juni waren Salena en Foka in gesprek met Roelof Boer, Leo Mosterd, Frits Siegel, Eli Wallis en Jan de Vries. Na hun wekelijkse tennisuurtje gingen ze er even voor zitten. Omdat Roelof 84 jaar was geworden werden we getrakteerd op heerlijk gebak! Jenny verzorgde dit en kwam er gezellig bij zitten. Eli Wallis (87) steekt gelijk van wal, hij is de oudste van de heren. Sinds 1964 is hij lid van de club. Samen met Henk Tulner werd hij destijds nog geballoteerd. Ze waren allebei sportief aangelegd. Dokter Cox was voorzitter en die schreef een briefje met .....

laddercompetitie.jpg

NIEUW: De laddercompetitie (ook voor beginners en nieuwe leden!)

13 juni 2021

Ben je net nieuw op de club of heb je nog niet zoveel tenniservaring? Of ben je ervaren en wil je gewoon een potje tennissen en daag je graag iemand uit? Dan is deze laagdrempelige laddercompetitie misschien iets voor jou. Bij een laddercompetitie kunnen spelers elkaar uitdagen voor een potje tennis, met als doel steeds hoger op de ladder te komen. Dit is een laagdrempelige manier om wedstrijden te spelen en nieuwe mensen te leren kennen.

corona.PNG

Oproep: In geval van (een vermoeden van) Corona, meld het

30 september 2020

Helaas zijn de extra Corona maatregelen niet voor niets en ook wij als vereniging krijgen er nu mee te maken. Ook bij andere sportverenigingen in Beilen is Corona geconstateerd. Verzoek aan iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan, je te laten testen wanneer je symptomen ervaart. Laat het ook weten aan het bestuur zodat we samen kunnen kijken wat we kunnen doen om impact te beperken. Je kunt hiervoor contact opnemen met Anna Jager ([email protected])

corona.PNG

Strengere Corona maatregelen

29 september 2020

Vanaf 29 september, zullen nieuwe, strengere Corona maatregelen in gaan. Dit betekent naast de al geldende maatregelen, dat kantines gesloten zullen zijn en geen publiek meer toegestaan is bij wedstrijden. Komende dagen wordt een verdere vertaling van de richtlijnen vanuit de KNLTB verwacht. Hoe begrijpelijk ook, is dit wel een domper met name op dit moment voor de competitie spelende teams. Laten we hopen dat de maatregelen effect hebben, zodat we snel weer "normaal" kunnen genieten van de competitie.