T.C. Smalhorst

Categorie

Algemeen

ALVscreen.png

Verslag ALV, 26 januari

26 januari 2021 / 0 reacties

Afgelopen maandag werd de ALV georganiseerd. Deze keer in een digitale variant, omdat we vanwege Corona niet bij elkaar konden zitten. Omdat de verwachting is dat dit in komende 3 maanden niet zal veranderen, was toch besloten om deze (digitaal) door te laten. In de voorbereidingen is zoveel mogelijk gedaan om leden te ondersteunen aan te kunnen schuiven. Met een 50 deelnemers (incl bestuur) aan de ledenvergadering mogen we hartstikke blij zijn!

corona.PNG

Oproep: In geval van (een vermoeden van) Corona, meld het

30 september 2020 / 0 reacties

Helaas zijn de extra Corona maatregelen niet voor niets en ook wij als vereniging krijgen er nu mee te maken. Ook bij andere sportverenigingen in Beilen is Corona geconstateerd. Verzoek aan iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan, je te laten testen wanneer je symptomen ervaart. Laat het ook weten aan het bestuur zodat we samen kunnen kijken wat we kunnen doen om impact te beperken. Je kunt hiervoor contact opnemen met Anna Jager ([email protected])

corona.PNG

Strengere Corona maatregelen

29 september 2020 / 0 reacties

Vanaf 29 september, zullen nieuwe, strengere Corona maatregelen in gaan. Dit betekent naast de al geldende maatregelen, dat kantines gesloten zullen zijn en geen publiek meer toegestaan is bij wedstrijden. Komende dagen wordt een verdere vertaling van de richtlijnen vanuit de KNLTB verwacht. Hoe begrijpelijk ook, is dit wel een domper met name op dit moment voor de competitie spelende teams. Laten we hopen dat de maatregelen effect hebben, zodat we snel weer "normaal" kunnen genieten van de competitie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen