Toss, Evert Competitie en Padel schema gestopt

17 oktober 2020


Met de aankondiging van nieuwe maatregelen is het altijd even zoeken naar wat nu wel en niet kan en mag, vooral het verschil tussen deze 2 woorden. De nieuwe richtlijnen die voor komende weken gesteld zijn, zijn duidelijk. De vereniging is alleen open voor vrij spelen (mits van tevoren gereserveerd is) en trainen. Alle andere activiteiten zijn niet toegestaan.

Dit betekent voor ons dat de Competitie, de Toss, de Evert competitie en het Padel schema gestopt worden tot nader orde.

Wanneer je vrij gaat spelen, houd je dan aan de 1,5m afstand. Hierop zal komende periode strenger worden gecontroleerd vanuit de gemeente. Met name met padel zal dit lastiger zijn, omdat de baan kleiner is.

De richtlijnen zijn terug te lezen op deze link: https://corona.knltb.nl/media/ib0e2j0o/sport-specifieke-richtlijnen-tennis-en-padel-fase-6.pdf

Als bestuur geven we de voorkeur dat leden hun eigen verantwoordelijkheid nemen en daarbij op zichzelf en anderen letten.

We zullen komende periode met en voor elkaar door moeten komen, laten we dat dan ook doen . We hebben met tennis&padel al veel geluk dat we nog door kunnen met vrij spelen ondanks de strengere regels, laten we dit koesteren (maar wel op anderhalve meter afstand).

Het bestuur

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen