Vrienden van TC Smalhorst

"Ik draag de tennisvereniging een warm hart toe, maar voor vrijwilligerswerk heb ik geen tijd" 

"Ik wil graag mijn steentje bijdragen voor extra doelen binnen de tennisvereniging" 

"Ik ben ondernemer en kan zo op een makkelijke manier wat bijdragen wat fiscaal ook nog eens aantrekkelijk is"


Vrienden van TC Smalhorst

Herkenbaar? Dan is dit misschien de oplossing! De Vrienden van TC Smalhorst bestaat uit leden en fans (niet-leden) van tennisvereniging TC Smalhorst die onze vereniging een warm hart toedragen en op deze manier daaraan uiting kunnen geven. De Vrienden van TC Smalhorst investeert in extra faciliteiten voor jong en oud, in en om het clubhuis en die het vertoeven op het tennispark voor iedereen zichtbaar beter maken. Als Vriend van TC Smalhorst, kun je natuurlijk ook zelf ideeën aandragen!

De bijdrage aan de Vrienden van TC Smalhorst bedraagt jaarlijks €50, €100 of €150 per vriend of fan, of wat je zelf maar als bedrag zelf wilt geven.
Vrienden van TC Smalhorst worden, indien gewenst, vermeld op het bord in het clubhuis.

Hoe word ik vriend(in) van TC Smalhorst?
Je kunt zowel een zakelijke als particuliere vriend worden van de Vrienden van TC Smalhorst

Als particulier kun je vriend worden als lid, team, familie of gewoon als donateur. Maar je kunt ook vriend worden door bijvoorbeeld een fiscaal vriendelijke periodieke gift. Deze periodieke gift is onder de huidige belastingwetgeving, onder voorwaarden (klik hier voor die voorwaarden), zonder drempel, jaarlijks aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Zakelijk sponsor je de vereniging als vriend en ontvang je een sponsorfactuur. Als tegenprestatie wordt jouw bedrijf, indien gewenst, vermeld op het Vrienden van TC Smalhorst bord. 

Zowel de particuliere als zakelijke sponsoring is geldig voor het kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd voor een jaar. Opzegging kan schriftelijk of per email uiterlijk 31 december.

Wil jij ook vriend worden?

Draag je TC Smalhorst ook een warm hart toe en wil je vriend worden via de Vrienden van TC Smalhorst? Vul dan HIER het formulier in.