Lid worden

Personal information

1/3 Algemeen
>
2/3 Extra velden voor inschrijving
>
>
3/3 Voorwaarden
KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van [naam vereniging]! Met dit lidmaatschap ben je ook direct lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Lees hier wat het KNLTB lidmaatschap voor jou betekent.

Jouw persoonsgegevens:
De KNLTB ontvangt van jouw vereniging je naam, adres, telefoonnummer(s), e-mailadres, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, pasfoto. Wij kennen je een bondsnummer, speelsterkte en rating toe, zodat je wedstrijden kan spelen. Deze gegevens worden opgenomen in de ledenadministratie van de KNLTB. Lees hier het privacy statement van de KNLTB.

Tennis
Voordelen KNLTB lidmaatschap
Als je lid wordt bij een KNLTB-tennisvereniging, ben je ook meteen lid van de KNLTB en maak je deel uit van een groot netwerk. Wanneer je lid wordt betaal je contributie en ontvang je op je vereniging een ledenpas en een bondsnummer. Daarmee krijg je toegang tot veel voordelen.

KNLTB
Privacy statement
Om onze diensten aan leden en/of bezoekers beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat de KNLTB in een aantal gevallen persoonsgegevens van jou verwerkt.

Akkoord

Wist je dat....

  • we met elk nieuw lid super blij zijn. Met alle bestaande leden natuurlijk ook :-) 
  • we de afgelopen 3 jaar enorm hard gegroeid zijn? Van 225 leden naar ruim 400 leden
  • er een informatieboekje is voor nieuwe leden  (voor jeugd en senioren) waar alle belangrijke praktische informatie in staat? (klik hier) Ook handig voor ouders om te hebben! 
  • je makkelijk een baan kunt reserveren via de KNLTB club app (zie handleiding hier)? Hiervoor is een bondsnummer nodig die je kort na inschrijving ontvangt van ons. 
  • er een appgroep is voor nieuwe leden en/of beginners? Ideaal als je een tennis- of padelmaatje zoekt.
  • we een erg actieve club zijn en je alles kunt volgen van nieuws op de website en de 2-wekelijkse nieuwsbrief?
  • je in de winter ook door kunt tennissen en padellen, mits het niet dooit? Tijdens dooi kan de onderlaag op de tennis- en padelbaan beschadigen. 
  • Er elke week op een vast tijdstip toss is waar je vrijblijvend kunt aansluiten om met anderen te tennissen of padellen.