Competitie bijdrage

Er wordt een competitiebijdrage per team gevraagd. De aanvoerder krijgt het verzoek de bijdrage over te maken namens het team. De aanvoerder kan dit vervolgens verrekenen met het team. In dit bedrag zitten de kosten van de KNLTB afdracht ea, maar niet de ballenkosten.

Competitie bijdrage per team Bedrag per team
Competitie bijdrage - 7 rondes €50
Competitie bijdrage - 5 rondes €40


Het is voor de teams ook vrij om voor het voorjaar de eigen ballen zelf te regelen. Dit kan ook via de club, hiervoor gelden onderstaande bedragen. De aanvoerder krijgt apart een rekening voor de ballen op basis van de afgenomen ballen. Hiermee is het duidelijk en eerlijker voor alle teams en de teams kunnen zelf beslissen hoeveel (blikken) ballen ze afnemen. Al wil je 3 blikken per wedstrijd gebruiken, dat is prima, mits het door de KNLTB goedgekeurde ballen zijn!

Type bal Per bal Per blik
Head Padel   €5,50
Dunlop Pro   €5,50
Babolat Academy €2,00  


Wil je ballen afnemen, stuur dan een mailtje naar tc@smalhorst.nl of [email protected]. Mocht je andere ballen wensen, laat het even weten! Dan kijken we met De Tenniswinkel wat er mogelijk is. De ballen zijn ook verkrijgbaar in de kantine en kunnen daar ook afgerekend worden.