Baan huur tennis of padel

Baan huren

Wil je een tennis- of padelbaan huren, dan kan dat. Ook als je geen lid bent van tennisclub Smalhorst. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld. De kosten zijn € 25,- per 45 minuten. 

Leden kunnen een introducee meenemen. De kosten zijn € 5,- per dagdeel. Stuur een mail naar de penningmeester met vermelding wanneer je een introducee wilt meenemen. ([email protected]). Het verschuldigde bedrag of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL 64 RABO 0306 5085 24 t.n.v. TC Smalhorst. Je reserveert de tennis- of padelbaan met je eigen KNLTB clubapp met als tweede speler: introducee.

Niet leden kunnen een baan huren via Meet&Play

Mocht je op een andere tijd een baan willen huren of lukt het niet om de baan de reserveren stuur dan een app of bel naar Ania Wiering 06-5196940

Er is iemand op het complex aanwezig op de afgesproken tijd. Er kunnen dan eventueel rackets gehuurd worden voor € 5 per stuk. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.