Baan huur tennis of padel

Baan huren

Wil je een tennis- of padelbaan huren, dan kan dat. Ook als je geen lid bent van tennisclub Smalhorst. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld

  Tennisbaan Padelbaan
Prijs per uur (per persoon) €5 €7,50
Huur racket €2,50 €2,50
Borg (incl sleutel) €20 €50


Leden
 kunnen een introducee meenemen. Stuur een mail naar de penningmeester met vermelding wanneer je een introducee wilt meenemen. ([email protected]). Het verschuldigde bedrag of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL 64 RABO 0306 5085 24 t.n.v. TC Smalhorst. Op de afgesproken datum en tijd reserveer je de tennisbaan met je eigen KNLTB pasje en de introduce pasjes die in de Daily hangt naast het afhangscherm.

Niet leden kunnen een baan huren door een mail te sturen aan de penningmeester om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren ([email protected]). of bellen naar 06-27 142 960.

Na betaling van de huur en de borg wordt er afgesproken waar je een sleutel van het tenniscomplex, de padelrackets en een aantal introduce pasjes kunt ophalen. Na afloop van het spelen moet de sleutel, padelrackets en de introduce pasjes worden ingeleverd en ontvangt men de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen