Baan huur tennis of padel

Baan huren

Wil je een tennis- of padelbaan huren, dan kan dat. Ook als je geen lid bent van tennisclub Smalhorst. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld

  Tennis/ padelbaan  
Prijs per uur (per persoon) €7.50  
Huur racket €2,50  
Borg (incl sleutel/rackets) €50  


Leden
 kunnen een introducee meenemen. Stuur een mail naar de penningmeester met vermelding wanneer je een introducee wilt meenemen. ([email protected]). Het verschuldigde bedrag of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL 64 RABO 0306 5085 24 t.n.v. TC Smalhorst. Je reserveert de tennisbaan met je eigen KNLTB clubapp met als tweede speler: introducee.

Niet leden kunnen een baan huren door een app sturen of te bellen naar de penningmeester Anna Jager om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren 06-27142960.

Er is iemand op het complex aanwezig op de afgesproken tijd. Na betaling per pin van de huur van baan en eventuele rackets en de borg kun je gaan tennissen of padellen. Na afloop van het spelen moeten de rackets worden ingeleverd en ontvangt men de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen