Oproep Kantinediensten

14 maart 2023


De competitie indeling is weer bekend en daarmee ook wanneer kantine diensten nodig zijn! Verzoek aan iedereen om je in te schrijven voor een kantine dienst die voor jou past!

Van alle competitie spelers worden in elk geval verwacht dat ze 1x een competitie dienst invullen. Je zou dit makkelijk in kunnen vullen op het moment dat je zelf al competitie speelt samen met een teamlid. Voor de zondag jeugd competitie, willen we vooral de ouders vragen hierbij te helpen. 

Nieuw zijn ook de kantine diensten voor de dinsdag avond, dan wordt er namelijk getosst op zowel de tennis- als padelbanen. Zo kun je ook nog makkelijk even wat drinken om bij te komen of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid!

Aanmelden voor een kantine dienst gaat heel makkelijk via de ClubApp. Je opent de Clubapp en gaat bovenin naar "diensten". Door daar op een datum/tijdstip te klikken, kun je je makkelijk aanmelden voor een dienst. Je ziet zo ook of een dienst al ingevuld is (of niet en/of door wie). Binnenkort komen er ook lijsten in de kantine te liggen, zo kun je je ook makkelijk inschrijven voor een kantine dienst. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met iemand van de kantine commissie!

Bedankt!

Nieuwscategorieën Algemeen