Locatie AED en toegang (herhaling van eerder bericht)

27 november 2020


BELANGRIJKE MEDEDELING AED (defibrilator)!

De AED (defibrilator bij hartstlistand) hangt in de groene kast aan de voorkant van het tenniscomplex. Deze is voor leden toegankelijk. De kast is beveiligd met een pincode.

Per mail hebben alle leden in mei de pincode ontvangen. Houd deze geheim, zodat alleen leden de AED kunnen pakken zonder tussenkomst van de alarmcentrale 112. Mocht je de pincode opnieuw teogestuurd willen hebben, stuur dan een mail naar [email protected]

Ben je de pincode vergeten: De pincode hangt aan de binnenkant van de eerste kastdeur in de Daily, de oude locatie van de AED. Hier staat ook de verbanddoos.

Tevens kunnen mensen die zijn aangesloten bij HartslagNu, de AED uit de kast halen. Als 112 alarmcentrale gebeld wordt, krijgen zij een appje (met een pincode) van de 112 alarmcentrale.

Iedereen die een reanimatiecursus heeft gevolgd en de techniek beheerst, kan zich aanmelden bij HartslagNu  www.hartslagnu.nl. Hiermee help je mensen in je directe omgeving bij een hartstilstand.

In het najaar gaan we een herhalingsles reanimatie organiseren voor alle leden die hun kennis over reanimatie en het gebruik van de AED willen opfrissen.

Tip: mocht iemand onwel worden en bewusteloos zijn, laat dan de AED uit de kast halen. Je mag deze altijd aansluiten en aanzetten. De AED vertelt dan wat je moet doen!  

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen