Een jaar geleden geïntroduceerd: Fair Play

07 december 2021


 Het is alweer een jaar geleden dat we in oktober 2020 een Fair Play club werden. Na een enquête die door 50 leden was ingevuld hebben we het net opgehaald met een prima startpunt zoals we toen concludeerden. Maar…uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering en moeten we het onder de aandacht blijven brengen bij elkaar.

Als vereniging moeten we scherp blijven op grensoverschrijdend gedrag (in welke vorm dan ook). Kijk ook nog eens op onze speciale pagina over Fair Play. Ga met elkaar het gesprek aan wanneer je grensoverschrijdend gedrag constateert of meld dit bij het bestuur. Wanneer je liever de discrete weg wilt bewandelen, wat heel begrijpelijk is, dan is het goed om te weten dat we een vertrouwenspersoon hebben binnen de club (zie site).

Mocht je vragen hebben of hierover eens door willen praten, neem dan contact op met Anna ([email protected]) of Jeroen ([email protected]). Zou je graag inhoudelijk (al dan niet anoniem) met iemand willen praten over een specifieke situatie dan kan dat bij onze vertrouwenscontactpersoon Anja Eefting (0593-526716, [email protected])   

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83268727

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen

KVK-nummer

40045478