Overlijden Henk van Santen de Hoog

16 juni 2022


Elke woensdagmorgen was Henk aanwezig op de senioren toss morgen om een balletje te slaan op de tennisbaan. Hij deed dit zichtbaar met veel plezier. Het ging hem goed af. Op de één of andere manier wist hij steeds het balletje over het net terug te slaan.

Tijdens het koffiedrinken praatte hij met een ieder die naast hem zat. Zijn brede interesse gaf bij iedereen een vertrouwensband of het nu over reizen, gezondheid of bouwactiviteiten ging, hij luisterde naar zijn of haar verhaal.

Op sociaal gebied deed Henk ook het nodige. Zo was hij medeoprichter van de coöperatie duurzaam Beilen. Deze coöperatie heeft tot doel om de mensen in hun woonomgeving, goedkopere energie te leveren. In de omgeving van Beilen liggen enkele zonneparken waar duurzaam Beilen in participeerde.

Henk was op en top sportman naast tennissen deed hij nog aan golf maar ook andere sporten waren hem niet vreemd.

Wat als een mooie woensdagmorgen (het 75 jarig jubileum van de tennisvereniging) begon eindigde in een trieste afsluitende morgen. Tijdens het tennissen werd Henk onwel. Op gepaste afstand zagen we hoe Anna en Nia bezig waren om te redden wat er te redden viel. Helaas in het ziekenhuis bleek dat hij een gescheurde aorta had. De maaltijd die inmiddels klaar stond hebben we nog genuttigd. Hierdoor waren alle aanwezigen toch nog in de gelegenheid om met elkaar het verdriet te delen.

Aaltinus Horsting.

Vanaf 17 juni zal een gedenktafel met een boekje in de daily staan waar leden hun deelneming en herinneringen in kunnen vermelden. 

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83268727

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen

KVK-nummer

40045478