Uitkomst Brainstorm sessie – Verenigingsdoelen

27 september 2019

Een deel hiervan kan bij de bestaande commissies landen, maar voor andere zullen we projectgroepjes gaan starten. Wil je meedoen, we kunnen het ons heel goed voorstellen, meld je dan aan via Jacobien ([email protected]), dan kan zij je in contact brengen met het team (om in sport termen maar te spreken). Het leverde in elk geval al veel energie én toezeggingen om er wat van te maken! Met eenmalige bijdrages zijn we ook al blij!

We geloven dat we prioriteit moeten geven aan deze TOP5 om een 1e boost te kunnen geven aan onze vereniging:

Ledenwerving.
We gaan met een aantal leden bekijken welke acties hierin het meeste resultaat kunnen opleveren. Er zijn een aantal goed mogelijkheden geopperd waar we keuze in moeten maken. Bijvoorbeeld aangepaste abonnementen, focus op doelgroepen ea.

Familiedag.
In 2020 willen we een familiedag organiseren van en voor onze leden. Bij voetbal wordt het al jaren met succes georganiseerd, dat kunnen wij toch ook? Het is supergezellig, dat hebben we al gemerkt afgelopen keer met het Ouder-Kind toernooi! En helemaal niet zo ingewikkeld, gewoon doen!

Restylen kantine.
De uitstraling van onze vereniging wordt voor een groot deel bepaald door de kantine en het terras. We willen gaan kijken hoe we dit kunnen gaan aanpakken. Er zijn vast wel leden met ideeen en anders handige handjes om te helpen met het realiseren!

Sponsortoernooi/Top100.
We denken dat we veel meer (samen) met onze sponsoren kunnen doen. Sponsoren leveren een belangrijke bijdrage aan een goede financiele basis van de vereniging en zorgen er voor dat we kunnen investeren in de jeugd, accomodatie ea. Kunnen we het voor sponsoren nog interessanter maken om ons als vereniging te (blijven) sponsoren?

55Plus
Meer dan 50% van ons ledenaantal bestaat uit 55+. Hoe kunnen we deze belangrijke groep (nog meer) betrekken bij het reilen en zeilen van de vereniging. Naast de toss en de jaarlijkse 55+ toernooitjes.

De brainstorm sessie voor de jeugd staat gepland voor 9 oktober, hier zullen ongetwijfeld ook nog een paar speerpunten uit komen.

Wordt vervolgd!!

Anna, Anneke, Arie, Bart, Foka, Hans, Harriet, Jacobien, Jan K (2x), Jeroen, Nia, Remko, Salena, Yvette

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen