T.C. Smalhorst

Categorie

Verenigingsdoelen

vrijwilliger.jpg

Wil jij iets doen voor onze club?

26 januari 2022

Iets doen voor de club is heel gemakkelijk en levert je ook heel veel op. Een goed gevoel, een prachtig netwerk, kennis en ervaring en, niet te vergeten een hele mooie samenleving. We zoeken mensen die af en toe een klusje willen doen. NLDoet is op 12 maart! Maar ook mensen die het leuk vinden om in de kantine te helpen. Spreekt jou dat aan? Probeer het eens. Soms is het minder geslaagd, vaak is het fantastisch! Doe ervaring op, draag bij, maak nieuwe tennis- of padelvrienden of doe het allemaal. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

IMG_6924.jpg

Restyling kantine update

09 februari 2021

Inmiddels wordt hard doorgewerkt in de kantine. De stucadoor gaat binnenkort beginnen met de muren, de leidingen zijn met dank aan Gert, netjes ingefreesd en gevuld door onder andere Arthur, Hans en Erik. Het plafond achter de bar is verwijderd met extra hulp van Remco en daar moeten binnenkort nieuwe leidingen worden neergelegd. Een flinke klus en we zijn nog niet klaar, maar we kijken nu al uit naar het resultaat! Wil je komende tijd nog een handje helpen, meld je dan aan bij Anna.

zonnepanelen.jpg

Installatie zonnepanelen - augustus

03 mei 2020

Ook tijdens de Corona crisis wordt door de stichting gewoon doorgewerkt aan de verduurzaming van het tennispark! In augustus zullen 98 zonnepanelen worden geplaatst door Zonne Energie Noord-Nederland uit Beilen. Zij kwamen als beste uit het vergelijk. De volgende slag die gemaakt zal worden is de aanpak van de verwarming. Hierbij worden de ervaringen meegenomen van de Infrarood panelen. Er is nog extra expertise gevraagd om ons hierbij te adviseren.