Verslag Brainstorm sessie, wo 25 sept 19.30

12 september 2019

In een superleuke en nuttige Brainstorm sessie, zijn woensdagavond (11 sept) heel veel ideeën opgeborreld waar we komende jaren mee aan de slag zouden willen/kunnen(/moeten?). Al deze ideeën worden nu verwerkt door het bestuur om er 1 geheel van te maken. Het is de bedoeling dat we deze op woensdag 26 september terugkoppelen, waarna we kunnen gaan bekijken hoe we dit het beste kunnen organiseren. Uiteraard zijn alle leden hiervoor weer uitgenodigd.

We zijn begonnen met een interessant filmpje over de verandering van verenigingen en de uitdagingen (en kansen?) die dit biedt. Daarna zijn we aan de slag gegaan in groepjes met het uitdiepen van onderstaande Thema’s. Het Thema jeugd zal nog apart wordt uitgewerkt waarbij ouders en oudere jeugdleden worden uitgenodigd.

  1. We zijn een vereniging met een open karakter, we zijn een ontmoetingsplaats voor jong & oud
  2. We communiceren goed met onze leden en luisteren naar hun wensen, want zij zijn de belangrijkste pijler van de vereniging.
  3. We stimuleren samenwerking en verwachten betrokkenheid, inzet en zelfwerkzaamheid van onze leden
  4. We organiseren activiteiten voor alle doelgroepen binnen onze vereniging waarbij ruimte is voor recreatieve en prestatieve ambities van leden.
  5. We investeren in de jeugd, omdat de jeugd de toekomst heeft
  6. We beschikken over een gezonde financiële basis waarbij een redelijke contributie gevraagd wordt
  7. We beschikken over een accommodatie waarin geïnvesteerd wordt in veiligheid en duurzaamheid

FILMPJE
https://www.youtube.com/watch?time_continue=547&v=Umomu_aDQ4w

Nieuwscategorieën Verenigingsdoelen