T.C. Smalhorst

Categorie

Senioren

Een echte en een virtuele kampioen in de KNLTB competitie 2020

14 oktober 2020 / 0 reacties

Het was om meerdere redenen een bijzondere tenniscompetitie voor T.C. Smalhorst. Al was te voorzien dat het dit keer anders zou zijn dan anders hadden zich toch weer een groot aantal leden opgegeven. De kantinecommissie had er gelukkig alles aan gedaan om de kantine open te kunnen houden, al was dat op de laatste toegestane speeldag ook niet meer mogelijk. Door afstand te houden en goed uit te leggen hoe je het beste kon handelen om Corona te voorkomen trokken 9 teams ten strijde, waaronder één jeugdteam.

OpenToernooi.PNG

Aankondiging Open Toernooi, 6 t/m 12 juli (ovb)

10 maart 2020 / 0 reacties

De toernooi commissie is weer begonnen met de organisatie van het BK Energy Efficiency Open Toernooi! Net als afgelopen jaren wordt het gespeeld in wk28 en dit jaar is een speciale, omdat het valt in de vakantie, maar het is ook het 5e jaar dat we het organiseren! En wie wil een jubileumjaar nou niet meemaken! Al is het nog even afwachten wat de impact van Corona zal zijn, vooralsnog blijven we hoopvol dat het nog door kan gaan.

Oproep kantinediensten

05 maart 2020 / 0 reacties

Net zoals afgelopen jaar, wordt van alle leden ook weer verwacht dat ze hun steentje bijdragen aan de vereniging! Je kunt dit doen door een bardienst te draaien of door te helpen bij een activiteit. Het mooie is dat je zelf aan kunt geven wanneer je ergens bij wilt en kunt helpen! Je kunt dit doen in de bardienstplanner. Deze is recentelijk vernieuwd, waardoor dit nog makkelijker gaat. Vanwege de impact van het Corona virus, zullen de planningen nog gaan schuiven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83268727

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen

KVK-nummer

40045478