Doe jij al mee aan de laddercompetitie?

30 september 2021


Je hebt vast gehoord van de laddercompetitie. Er is inmiddels zowel een dames als heren tennisladder, en er doen al meer dan 30 leden mee. Het is iets nieuws, en misschien is het toch een beetje een drempel om (actief) mee te doen. 

Met de herfst en winter voor de deur kan de laddercompetitie een hele leuke manier zijn om lekker te blijven tennissen. Dus twijfel je nog, of weet je niet helemaal hoe het werkt? Lees dan wat andere spelers aangeven: 

Joey: "De Laddercompetitie is een leuke en laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen en wedstrijdervaring op te doen. Het uitdagen en afspraken gaat allemaal via de KNLTB-app en werkt super!" 

Anna: "Een leuke manier om een keertje tegen iemand anders te spelen! Hoe meer dames er mee doen, des te meer zul je zien dat de indeling op sterkte uitkomt."

Bas: "De laddercompetitie is een mooie mogelijkheid om een keer met iemand te tennissen die je anders nooit zou vragen. Zo speel je met meer verschillende mensen en leer je ook meer mensen kennen!"

En als je een vraag hebt, neem dan gerust contact op met de [email protected]! Veel plezier!!!

Nog even de eerdere berichten op een rij, met meer uitleg:

https://www.smalhorst.nl/nieuws/laddercompetitie_voor_dames_nieuw/050a9955-9c92-4c7f-a3fa-ecfd529a64ca 

https://www.smalhorst.nl/nieuws/nieuw__de_laddercompetitie_ook_voor_beginners_en_nieuwe_leden/5707325e-977b-43f7-94f5-9074641e018f 

Nieuwscategorieën Senioren Tennis