Opgave najaarscompetitie (deadline 15 juni)

01 juni 2020


Helaas is de voorjaarscompetitie komen te vervallen, maar 2e kans dit jaar met de najaarscompetitie! Deze begint op 7 september en bestaat uit 7 speelrondes. De teams die opgegeven waren voor de voorjaarscompetitie zijn gevraagd of ze mee gaan doen met de najaarscompetitie. Wil jij ook nog meedoen, maar weet je nog niet met wie of welke competitie bij je past, neem dan contact op met Hilly of Paul (via [email protected]). Er zijn ook speciale beginner competities (zogenaamde 8&9 competitie), een mooie manier om mee te starten! Op deze pagina kun je vinden welke competities op welke dagen gespeeld worden: https://www.tennis.nl/media/q3ldfrpo/aanbod-knltb-competitie_2020_drenthe.pdf

Verkort & Compact Spelen
Tijdens de KNLTB Competitie 2020 (m.u.v. 8&9 Tennis) geldt voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD) Verkort Spelen. Dat betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Voor 8&9 Tennis geldt compact spelen. Klik hier voor meer informatie over Verkort & Compact Spelen.

Dispensatie
Wil je graag vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Vraag dan dispensatie aan via de Verenigingscompetitieleider van jouw vereniging. Check wel eerst de voorwaarden.

Nieuwscategorieën Senioren