Opgave clubkampioenschappen senioren tennis en padel (26-08 t/m 07-09)

08 juni 2024


De inschrijving voor de clubkampioenschappen tennis en padel is vanaf zaterdag 1 juni weer geopend. Van maandag 26 augustus tot en met zaterdag 7 september worden alle onderdelen gedurende 2 weken gespeeld.

De clubkampioenschappen zijn ieder jaar weer een gezellig en laagdrempelig toernooi onder de eigen leden waarbij gezelligheid en lekker spelen voorop staan en iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.  

Als je wil tennissen kan je kiezen uit de volgende onderdelen: Herenenkel (HE), Damesenkel (DE), Herendubbel (HD), Damesdubbel (DD) en Gemengddubbel (GD). In elk onderdeel zijn drie speelsterktes, in aflopende sterkte A, B, C. Ook is er een leeftijdscategorie 60+ (HD, DD en GD).  

Wil je padellen dan heb je de keuze uit de volgende onderdelen: Herendubbel (HD), Damesdubbel (DD) en Gemengddubbel (GD). In elk onderdeel zijn twee speelsterktes, in aflopende sterkte A en B. Ook is er een genderneutrale categorie met padel speelsterkte 8 en 9: Padel D 8/9. Deze is vooral voor beginners en leden die weinig wedstrijden of competitie spelen.  

Je kunt je inschrijven voor maximaal 3 onderdelen en je mag 6 verhinderingen doorgeven met uitzondering van de finaledag op zaterdag 9 september. Mogelijk worden er ook op vrijdag 8 september halve finales ingepland. Wil je in meer onderdelen meedoen? Geen probleem. Laat het ons dan even weten, maar houd er rekening mee dat je dan veel wedstrijden gaat spelen en het lastig wordt om rekening met verhinderingen te houden.  

Inschrijven kost € 5,00 per onderdeel. Hiermee worden onder andere de hapjes, ballen en prijzen bekostigd. Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 augustus. In de week hierna worden de wedstrijden ingedeeld en per mail kenbaar gemaakt. Inschrijven kan via deze link naar toernooi.nl.  

Nieuw dit jaar is de barbecue op de finale zaterdag. Deze werd normaal gesproken aan het eind van de voorjarscompetitie gehouden, maar door de Lanijto feestweek kon dat dit jaar niet plaatsvinden. Opgave hiervoor is open voor alle clubleden en zal t.z.t. apart via de website plaatsvinden.

Vragen kunnen gesteld worden aan de technische commissie en/of padel commissie. Via Wout Hulzebosch ([email protected], mobiel nummer staat in de ledenlijst).  

Met een account op toernooi.nl kan je zolang de inschrijving open is ook wijzigingen doorgeven (let op, dit is een ander account dan mijnknltb.toernooi.nl voor officiele bondswedstrijden en competities). Geef je verhinderingen vooraf zo goed mogelijk door. Heb je voorkeuren of extra verhinderingen dan kan je deze melden in het opmerkingen veld. We proberen hier (zonder garanties, maar meestal lukt het) zoveel mogelijk aan te voldoen. Daarmee help je ons om achteraf nog veel wijzigingen in het schema door te voeren! 

Nieuwscategorieën Senioren Tennis Padel


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen