De laddercompetitie (ook voor beginners en nieuwe leden!)

Ben je net nieuw op de club of heb je nog niet zoveel tenniservaring? Of ben je wat meer gevorderd en daag je graag iemand uit? Dan is deze laagdrempelige laddercompetitie misschien iets voor jou.

Bij een laddercompetitie kunnen spelers elkaar uitdagen voor een potje tennis, met als doel steeds hoger op de ladder te komen. Dit is een laagdrempelige manier om wedstrijden te spelen en nieuwe mensen te leren kennen. Je positie op de ladder stijgt naarmate je meer wedstrijden hebt gespeeld en gewonnen: daag je iemand boven je uit en win je dat potje? Dan wissel je met diegene op de ladder. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving en de spelers zorgen zelf voor de ballen.

We hebben in de KNLTB Clubapp ook een laddercompetitie voor beginners geopend (laddercompetitie ENKEL beginners). De laddercompetitie begin direct en heeft als (voorlopige) einddatum 1 oktober. Dan zullen we de winnaars bekend maken (dan waarschijnlijk geen verrassing meer 😉).

Schrijf je makkelijk in via de app > spelen > wedstrijden > laddercompetitie, en daar direct de speler boven je uit! Zie bijgaand ook een uitgebreidere uitleg in PDF. Veel plezier!   

Uitleg laddercompetitie (juni 2021).pdf