Speel mee met de Clubloterij en ondersteun de aanleg van de 3e Padelbaan!

26 april 2024


TC Smalhorst neemt dit jaar deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF dat is opgezet om de breedtesport in Nederland financieel te ondersteunen. Door clubloten te kopen, steun je onze club terwijl je zelf kans maakt op mooie prijzen!

Wat is de Clubloterij en hoe werkt het?
Deelnemers kopen clubloten voor €2.50 per stuk. Van elk verkocht lot gaat €2.00 rechtstreeks naar onze mooie club. Met zo’n lot kun je automatisch meespelen in drie trekkingen: een trekking van onze club, van de sportbond, en een landelijke trekking. Dit betekent dat je niet alleen ons club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie prijzen. Zo is de landelijke hoofdprijs 2x €10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! Deze hoofdprijs wordt getrokken op 12 juni en wordt uitgekeerd aan liefst tien verschillende winnaars.
Deelname is heel eenvoudig! Kijk op clublot.nl en koop direct jouw Clubloten. Voor meer informatie kun je terecht bij Remko

Waar gebruiken we de opbrengst voor?
De aanleg van de nieuwe padelbaan kost circa €100.000, daarnaast moeten er nog geluidsmaatregelen worden getroffen. Een flink bedrag! Dat betekent dat de vereniging jaarlijks ongeveer €10.000 huur moet betalen. De opbrengst van de loterij zal gaan helpen om dit bedrag bij elkaar te kunnen brengen. 

https://clublot.nl/bond/knltb/club/tennisclub-smalhorst 

Nieuwscategorieën Sponsoring