Aanleg 2e padelbaan

We waren in 2017 in Drenthe de eerste tennisvereniging met een padelbaan en afgelopen jaren is padel flink gegroeid! Er zijn inmiddels vele  verenigingen in het noorden met in bijna alle gevallen meer dan twee banen. De verengingen die net zoals wij gestart waren met één padelbaan, hebben inmiddels, net als wij, een tweede baan aangelegd. 

Recente historie (2020): De bezetting van de padelbaan begon wat te piepen en te kraken, daarom was het tijd om te kijken naar uitbreiding. Er was weinig speelruimte meer voor enthousiaste padellers, beginners kregen minder kans. Een commissie is gestart om de realisatie van een 2e padelbaan uit te zoeken. Belangrijkste doelstelling was om deze te realiseren zonder dat contributie verhoging nodig is. Dat betekende ook dat we extra financiële hulp nodig hadden en veel leden hebben daarbij geholpen!
Dat kan nog steeds! We hebben hiervoor onderstaande mogelijkheden bedacht:
 • Padelsupporter
  Je wordt donateur voor 3 jaar voor een bedrag dat je zelf bepaalt. Je helpt hiermee in de opstartfase! Het minimale bedrag is € 50 per jaar.
 • Padeldonateur
  Je wordt donateur voor 5 jaar voor een bedrag dat je zelf bepaalt. Deze constructie is fiscaal aftrekbaar. Het minimale bedrag is € 50 per jaar.
 • Padelbaan sponsor zilver
  Je krijgt een heldere raamfolie/sticker op de glaswand van 1 van de padelbanen. De kosten van deze (bedrijfs-)sponsoring kunnen in mindering worden gebracht op de winst. Dit pakket is € 125 per jaar voor een contract van minimaal 3 jaar.
 • Padelbaan sponsor goud
  Je krijgt hiervoor een sponsorbord op de kooi van 1 van de padelbanen. Je kunt ook 2x per jaar met collega's komen padellen, leuk als teamuitje! Dit pakket is € 350 per jaar voor een contract van minimaal 3 jaar.
 
Je kunt je opgeven als Padel supporter of donateur via deze LINK. Ben je geinteresseerd in een mooi passend sponsor model, neem dan contact op met [email protected]