Aanleg 2e padelbaan

We waren in 2017 in Drenthe de 1e tennisvereniging met een padelbaan en afgelopen jaren is padel flink gegroeid! Er zijn inmiddels meer dan 18 verenigingen in het noorden met in bijna alle gevallen meer dan 2 banen. De verengingen die net zoals wij gestart waren met 1 padelbaan, hebben inmiddels een 2e baan aangelegd (behalve Groningen en Beilen). Daarnaast zijn nog een aantal verenigingen bezig om te onderzoeken hoe zij ook padel kunnen introduceren, recentelijk hebben dichtbij Assen en Borger 2 padelbanen geopend.

De bezetting van de padelbaan wat te piepen en te kraken, daarom is het tijd om te kijken naar uitbreiding. Er is weinig speelruimte meer voor enthousiaste padellers, beginners krijgen minder kans. Er is een commissie gestart om de realisatie van een 2e padelbaan uit te zoeken. Belangrijkste doelstelling is om deze te realiseren zonder dat contributie verhoging nodig is. Dat betekent ook dat we extra financiele hulp nodig hebben en jij/jullie kunnen hier hopelijk bij helpen! We hebben hiervoor onderstaande mogelijkheden bedacht:
 
 • Padelsupporter
  Je wordt donateur voor 3 jaar voor een bedrag dat je zelf bepaalt. Je help hiermee in de opstart fase! Het minimale bedrag is €50 per jaar.
 • Padeldonateur
  Je wordt donateur voor 5 jaar voor een bedrag dat je zelf bepaalt, mooie dat deze constructie fiscaal aftrekbaar is. Het minimale bedrag is €50 per jaar.
 • Padelbaan sponsor zilver
  Je krijgt een mooie sticker op het glas van 1 van de padelbanen. De kosten van deze (bedrijfs-)sponsoring kunnen in mindering worden gebracht op de winst. Dit pakket is €125 per jaar voor een contract van minimaal 3 jaar.
 • Padelbaan sponsor goud
  Je krijgt hiervoor een sponsorbord op de kooi van 1 van de padelbanen. Je kunt ook 2x per jaar met collega's komen padellen, leuk als teamuitje! Dit pakket is €350 per jaar voor een contract van minimaal 3 jaar.
 
Je kunt je opgeven als Padel supporter of donateur via deze LINK. Ben je geinteresseerd in een mooi passend sponsor model, neem dan contact op met [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83268727

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen

KVK-nummer

40045478