Verslag SENIORPLUS Stamppottoernooi, 22/11

24 november 2023


22 november was het weer zover! Het jaarlijkse Stamppotbuffet bij TC Smalhorst voor de seniorenplus.
Vanaf 9.30u stond er koffie/thee klaar met een plakje cake voor de ongeveer 32 deelnemers. Om 10.00 uur ging iedereen de baan op waar onder prima weersomstandigheden werd getennist, gepadeld en ook het jeu de boules behoorde tot de mogelijkheden.

Tussendoor nog een koffie/theepauze en om 12.00uur stond het buffet klaar met heerlijke boerenkoolstamppot van Roelfiena, Jannie en Dini, zuurkoolstamp van Alie die ook de gehaktballetjes en spekjes had gemaakt en van Jacobien een pastinaak, wortel, spruitjes stamppot. Van Egbert Jan Catering hadden we de bain-marie te leen gekregen, zodat alles goed op temperatuur bleef. Ook was er volop fruit aanwezig en ook de toetjes lieten zich goed smaken.

Na het buffet zijn er nog een aantal leden gaan tennissen en padellen totdat om 13.30u Gerko Harms ons met de neus op de feiten drukte en ons op speelse wijze een verkeerstheorie examen afnam. Oei, wat waren sommige vragen toch lastig……. Niemand scoorde minder dan 5 fouten. Maar we weten nu wel weer iets meer van de nu geldende verkeersregels. Tussendoor nog een kopje koffie/thee met pepernoten en om 16.00u ging iedereen weer voldaan en iets wijzer weer huis………     

Nieuwscategorieën Senior Plus