Verslag Senioren Clubkampioenschappen

11 september 2022

Van 23 augustus t/m 3 september hebben we weer de clubkampioenschappen kunnen organiseren. Waar de clubkampioenschappen in het voorjaar niet door konden gaan wegens te weinig animo, hebben we nu in een kleine  2 weken tijd meer dan 100 wedstrijden gespeeld. Dit jaar kond er in 4 de categorieën worden meegedaan namelijk de enkele, dubbel, mix en padel. Het weer was ons goed gezind en hebben vaak op een zonovergoten tennis- of padelbaan gestaan, waarna er ook nog lekker kon worden nagezeten.

Halverwege het toernooi konden we naast het tennissen en padellen, onder het genot van zelfgemaakte smoothies en gezellige muziek, toekijken en meedoen aan een clinic beachtennis. Op de een na laatste speeldag werden de beachvelden ook officieel geopend samen met wethouder Rico Schans.

In de tweede speelweek werden langzamerhand de eerste kampioenen bekend. Op de finalezaterdag werden de laatste wedstrijden gespeeld met ook weer een aantal spannende wedstrijden onder toeziend ogen van al het publiek wat aanwezig was. We willen graag alle vrijwilligers en de kantinecommissie bedanken voor hun inzet en graag weer tot de volgende clubkampioenschappen! Hieronder nog de lijst met kampioenen per categorie.