Verslag Pearle Pinkster Padel toernooi, 28&29 mei

30 mei 2023


We kunnen terugkijken op een supergezellig Pearle Pinkster Padel toernooi. Perfect weer, enthousiaste deelnemers (en vergeet het publiek niet), spannende potjes, lekker hapjes, goeie pasta en een leuke manier om eens andere leden op en naast de baan te ontmoeten. Partijtjes van een kwartier zijn natuurlijk wel lastig. Het zorgt toch voor een andere spanning, ze duren natuurlijk veel te kort, maar voordeel was ook dat je niet zo lang langs de kant hoefde te zitten. Het concept is in elk geval voor herhaling vatbaar, we kunnen niet anders dan volgend jaar voor de herhaling te gaan, maar we komen er ook niet onderuit om dit jaar nog een keer zo'n toernooitje te organiseren! Maar eerst nog het open toernooi (van 17 t/m 23 juli) en de clubkampioenschappen (28 aug t/m 9 sept). Geef je ook vooral op!

Na 2 dagen, 48 deelnemers, 88 wedstrijden (22u speel & kijkplezier), ontelbare golden points rolden uiteindelijk onderstaande winnaars uit de bus.

BEGINNERS   GEVORDERDEN  
1e prijs  Aart & Johan 1e prijs  Jos & Remko
2e prijs  Remco & Boudewijn 2e prijs  Gijs & Nick
Aanmoedigingsprijs  Bertine & Johanna 3e/4e prijs  Wout H & Robin
Bert & Wout F
Mooiste presentatie  Jose & Pauline Aanmoedigingsprijs  Marike & Yasmin
Startersprijs Beginners Janita & Josie Mooiste presentatie  Alie & Foka


PS. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar uitslagen, deze zijn terug te vinden op https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=75d30c1c-4485-4078-a9f5-8c47c1648c94 

mede mogelijk gemaakt door Pearle Opticiens Beilen, Jumbo Mulder & Piccola Roma 

tot volgende keer!
Bert, Wout & Remko

Nieuwscategorieën Padel