Verslag Padel toernooi, zo 17/9

19 september 2023


Afgelopen zondag deden 40 deelnemers mee aan het padel weekend toernooitje. Er werd gespeeld in een beginners en ervaren categorie. Dan denk je van 20 deelnemers op 2 padelbanen, da's best druk en vast veel wachten. Dat klopt natuurlijk, maar omdat er op tijd werd gespeeld (15min), viel dat reuze mee. En met al die leuke partijtjes leuk om naar te kijken als je even pauze had (ook als bezoekend publiek trouwens). 

Wat een mooie opkomst bij de Beginners poule! Superleuk om veel nieuwe gezichten te zien. En knap hoor! Gelukkig viel de drempel om voor de eerste keer aan een toernooitje mee te doen, reuze mee en het was ook een leuke manier om een keer met andere leden kennis te maken. Niet iedereen kende de padel app groep waar je gewoon lid  van kunt worden, dus deze is ook weer wat gegroeid! En makkelijk als je tussendoor een keertje wil spelen en nog wat maatjes zoekt. (Wil je je ook aanmelden, in het hok bij de padelbaan, hangt een QR code. Als je deze scant, dan kun je jezelf makkelijk aanmelden)

Het was in beide categorie├źn spannend wie uiteindelijk als eerste van de poules eindigde, maar uiteindelijk rolden er 2 mooie finales uit waarin vol passie gestreden werd om de eer! En de leuke prijsjes van http://www.coffee-tasty.nl! Enne die bui die tussendoor nog op bezoek kwam, die was daardoor snel vergeten, uiteindelijk viel het qua weer reuze mee.  

Prijs Beginners Ervaren
1e prijs Bertine & Pauline Anne Marieke & Bas
2e prijs Marijn & Robert Arie & Robin
troostprijs Marjan & Janneke Harrie & Aart

Proficiat iedereen! En binnenkort wordt een nieuwe datum geprikt voor een nieuw toernooitje! 

Bert, Bert, Wout & Remko

Nieuwscategorieën Padel