Verslag Padel Competitie toernooitje, 12/3

14 maart 2023


Om, als padellers van TC Smalhorst, goed beslagen ten ijs te komen bij de voorjaarscompetitie padel, was er zondag 12 maart een toernooitje georganiseerd voor alle competitieteams door het team Zware Stijders. Deze naam is niet alleen voor de strijd die ze leveren, maar gezien hun sportieve lichamen. Er deden vier competitieteams meer, waarvan ook het 1e damesteam. Nadat welkom was geheten door toernooileider Wout Flokstra werd in wedstrijdjes van een kwartier gestreden om de titel van beste competitieteam en duo. Dit was een hete strijd waarin mooie rally’s werden uitgevochten. Hierin zie je dat het niveau van onze padelleden snel toe neemt. Dus de trainingen die Christian geeft zijn toch niet voor niets. Ook al zijn de aanwijzingen nog niet altijd op het veld terug te zien...  

Na drie uur lang strijden was het tijd om de balans op te maken. Na veel reken werk was het toch het eerste team die aan het langste eind trok en er met de eerste teamprijs vandoor ging. Dit was een mooi collectorsitem van team Zware stijders (zie foto), namelijk de gewilde zweetbandjes. Het eerste heeft beloofd om deze bij de eerste competitieronde om te doen. Dit zal ze succes geven. Daarna was het ook tijd om te kijken welke duo de strijd om de titel had gewonnen. Dit waren Remko Pars en Marco Hormann. Dit duo had alle vier de wedstrijden gewonnen. Ze werden beloond met een mooi pakket van Dijkman. Daarna werd onder het genot van een drankje en een pastabuffet, medemogelijk gemaakt door onze sponsor Piccola Roma, nagepraat over de rally’s en waar nog wat aangescherpt moet worden voor de competitie.  

Het was al met al een geslaagde middag waarin het mooi was om te zien hoe de teams aan elkaar gewaagd waren, maar ook hoe de teams gezellig met elkaar om gingen. Dit is waar onze club voor staat en waar we trots om mogen zijn. Op naar een mooie voorjaarscompetitie waarin weer gestreden zal worden om het kampioenschap. Het is zeker voor herhaling vatbaar en team Zware Stijders en dan met name Bert Oosterhof, Wout Flokstra en Bert Flokstra bedankt voor het organiseren en op naar de volgende editie.     

Nieuwscategorieën