Verslag Openingstoernooien en opening 2e Padelbaan

20 maart 2022


Met heerlijk voorjaarsweer is afgelopen weekend de 2e Padelbaan geopend. Dit werd gecombineerd met het openingstoernooi van de jeugd op zaterdag en die van de senioren op zondag. Echt weer genieten om met elkaar weer gezellig te sporten en te kletsen, dit smaakt naar meer! 

Zo'n 30 jeugdleden deden zaterdag mee waar Marten een leuk wedstrijd schema bedacht had met de aanwezige kleuren van de regenboog, ehh tenniskids. Rood, Oranje, Groen en Geel, alle banen waren mooi bezet. Samen met aftredend wethouder Erjen Derks werd rond half4 de padelbaan geopend. Bedankt voor de samenwerking afgelopen 4 jaar!

Zondag werd al rond 10u gestart met de 1e speelronde op de tennis- en padelbanen. Na eerst een kop koffie/thee met een lekker stukje oranjekoek (Poeisz actie!) voor de circa 40 aanwezigen. Na de 1e ronde werd nu officieel de 2e baan in gebruik genomen, waarbij Jacqueline Dekker aanwezig was namems de Rabobank. Zonder hulp van het Rabofonds, de gemeente en de donateurs was dit namelijk niet mogelijk worden. En niet te vergeten door in 2021 georganiseerd loterij, waarvan vandaar (eindelijk!) de prijzen werd uitgereikt! Anna Jager won hierbij de camper van Zinger (voor een week), op het parkeerterrein was deze te bewonderen! En Johan Hoogendoorn ging er met de minuut gratis winkelen bij Jumbo Mulder van door. Daarnaast werden er nog meer prijzen uitgedeeld van onder andere, SnapOn tools, Autowasstraat Beilen, Piccola Roma, Uniekado, ea. Bedankt voor het mogelijk maken! En het meedoen aan de loterij natuurlijk.
Na de uitreiking werden nog een aantal rondes gespeeld, met tussendoor nog de lekkerste tapas hapjes gemaakt door Foka, Tineke, Geert, Trijnie, Jacobien, Anna en Nia, bedankt!!!!

En geslaagd weekend met leuke partijtjes en gezellige leden en supporters. Bedankt allemaal en tot volgende keer!!

Nieuwscategorieën Tennis Padel