Verslag Nijboer & Van Triest Open, 15 tm 23 juli

25 juli 2023


We kunnen terugkijken op een fantastische toernooiweek. Het weer had zo nu en dan iets beter gekund, maar we hebben ook wel jaren gehad met 30graden plus, dan heeft ook zo zijn voor- en nadelen...

Met zo'n 190 deelnemers (50% van TC Smalhorst) een absoluut record! Ook mooi om te zien dat zowel tennis als padel veel enthousiaste deelnemers aan had getrokken!
We zaten dit jaar 1 weekje later en daardoor paste het ook goed/beter, ondanks de start van de vakantie. De chemie van leuke deelnemers, de sponsoren Nijboer en van Triest, een gezellige kantine bezetting, lekker hapjes, leuke activiteiten, leuke prijzen van de Beilense middenstand en niet te vergeten een enthousiaste (en flexibele) toernooi commissie, zorgde voor 1 van de hoogtepunten van het jaar!

We feliciteren de winnaars van deze edititie, je kunt ze terugvinden op deze pagina. Hopelijk tot volgend jaar!!!
Leuke weetjes, er zijn 211 wedstrijden gespeeld waarvan 58 supertiebreaks (!), er is tegen 132 ballen geslagen, de spannendste uitslag was 20-22 in de supertiebreak, er waren meer dan 100 prijsjes met de loterij, verdeeld over 1000 lootjes (10% winstkans)

Fijne vakantie iedereen! En vergeet niet je op te geven voor de Clubkampioenschappen, dan doen we feestje het nog even dunnetjes over!

Nieuwscategorieën Tennis Padel