Verslag JEUGD Clubkampioenschappen, za 21/10

22 oktober 2023


Afgelopen zaterdag werden (eindelijk) de clubkampioenschappen voro de jeugd georgansieerd. na een ontzettend natte vrijdag, was het nog even spannend of we misschien weer moesten schuiven, maar dat viel reuze mee. Het was gewoon zelfs warm af en toe! Allereest was de Rode en Oranje jeugd aan de beurt. Sommige zaten nog maar net op tennis, maar superstoer om gewoon meteen mee te doen! Wat werd er al mooi gespeeld! Spannend en sportief al is het tellen af en toe nog wat lastig. Merijn hielp supergoed de Rode jeugd, terwijl Remko de Oranje jeugd onder zijn hoede nam.

Daarna was het aan de beurt van de Gele jeugd, maar liefst 4 poules met in totaal 15 kinderen. Mooi om te zien en dapper ook van de jeugd die eigenlijk nog in Groen mee zou kunnen doen. Uiteindelijk belanden Sven, Rik, Merijn en Kobus in de spannende halve finales. De rest speelde nog wat dubbeltjes en die partijen waren minstens zo spannend!

Pas eind van de middag was het de beurt aan de Junioren Jongens. Qua opkomst ietsje lager, maar wat wil je ook met bijbaantjes (en de herfstvakantie). Er werd superleuk gespeeld, maarja uiteindelijk kon ook daar maar 1 winnen!

De padel jeugd kampioenschappen worden binnenkort op een dinsdag middag georganiseerd. Waar tennis te doen is in enkel partijen, speel je bij padel alleen maar dubbels. Dat maakt die opzet net even wat anders. De bekers en medailles liggen in elk geval alvast klaar!

Proficiat!

Categorie Rood Oranje Geel Junioren Padel
1e prijs Ivo Ysis Kobus Arjan [volgt]
2e prijs - Jort Merijn Job [volgt]

Bedankt voor alle hulp Merijn, Jacqueline, Erik, Anique maar ook alle kinderen voor het meedoen. 

De JC

Nieuwscategorieën Junioren