Verslag Clubkampioenschappen 2023

11 september 2023


Afgelopen 2 weken werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Met 1 flinke plensbui op de 1e maandag, kregen we verder alleen met mooi weer te maken. Heerlijk! Misschien zelfs wel wat te warm aan het eind, want er moet altijd wel wat te zeuren overblijven haha.  

Dit jaar voor het de 2e keer gedurende 2 weken en na de vakantie. Heel relaxed en op deze manier konden we redelijk flexibel zijn met de verhinderingen van iedereen. Dat het net in de laatste vakantie week viel van een aantal deelnemers, was misschien ook wel prettig. Zelfs wanneer iemand meedeed in 3 categorie├źn! De finales op zaterdag bevielen ook goed, dan had iedereen daarna nog even 1 dag om bij te komen van de pittige weken en dat was ook wel nodig..

Helaas tijdens de clubkampioenschappen hier en daar toch wat uitval, maar dat kon in (bijna) alle gevallen wel door iemand anders als invaller worden opgelost. Het ging immers toch om de gezelligheid en dat je leuke potjes tegen elkaar kon spelen. 110 wedstrijden met meer dan 20 supertiebreaks leverden onderstaande clubkampioenen op, met een mooie balans tussen tennis & padel trouwens. En wat veel nieuwe gezichten en veel publiek!!
Nog een bijzondere vermelding dat met de Bingoooo Bart de V met zijn kleinzoon het zwembad won, beschikbaar gesteld voor Bouwbedrijf Arjan Koerts! Verder was voor zo goed als iedereen een leuke prijs.

Bedankt allemaal en we zien jullie hopelijk allemaal weer! Maar eerder is natuurlijk nog leuker. 

Categorie A B C
Heren Enkel Jos Pettinga Nick Matthijssen Gijs Beugel
Heren Dubbel Ingmar Hans
& Bas Krom
Frederik Bartels
& Arjan Griemink
-
Dames Dubbel Britt Heeling
& Isis de Kleine
- Jacqueline Dekker
& Linda Seubring
Mixed Dubbel Christiaan Westerhof
& Renske van Abbema
Rita Wassens & Bart de Vries (60+) -
Padel Heren Dubbel Jos van Luijk
& Remko Pars
Berry Bening
& Marcel Witvoet
-
Padel Dames Dubbel Salena Dekens
& Yasmin Peursum
- -
Padel Mixed Dubbel Alie Oostenbrink
& Marco Hormann
Hilde Feijen
& Bert Oosterhof
-

 

Nieuwscategorieën Tennis Padel