Verslag BK Energy Efficiency Open Tennis & Padel toernooi

19 juli 2022


Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk weer tijd voor alweer het 6e open toernooi in Beilen: het BK Energy Efficiency tennis & padel toernooi. Nadat alle rookwolken waren opgetrokken bleken er 143 deelnemers te zijn. Dat is een record, maar dat komt ook vooral omdat er nu voor het eerst ook gepadeld kon worden!

Het indelen van de wedstrijden is altijd een ingewikkelde puzzel die ieder jaar moeilijker lijkt te worden. Toch doen we altijd weer ons best om rekening te houden met alle extra verhinderingen die vooraf en achteraf worden doorgeven. We vinden het belangrijk dat deelnemers een leuke week hebben. Daarom zal het bij ons ook niet snel voorkomen dat je om 22.00 uur nog de baan op wordt gestuurd.

De toernooi organisatie werd uitgebreid met wat extra jong bloed. Naast Arthur, Christian, John, Remko, Tom en Wout was Edwin er dit keer voor het eerst bij en die hulp konden we goed gebruiken met alle activiteiten en wedstrijden.  

Zoals altijd waren er enkele geblesseerden en zieken (Corona bestaat nog steeds!) waardoor enkele wedstrijden niet uitgespeeld of gespeeld konden worden, hen wensen we veel beterschap toe.  

Dit jaar waren er weer veel activiteiten. Wat te denken van de loterijen, twee sportquizzen, Sushi op vrijdag, Daphne met de fietskar met heerlijk ijs, de barbecue en bingo op zaterdag. Daarnaast waren er heerlijke speciaalbiertjes, waarvan sommige ook alcoholvrij!

We werden ook nog eens blij verrast door de bond toen een KNLTB bondslid ons op zaterdag een jubileumbord kwam overhandigen n.a.v. ons 75-jarig bestaan dit jaar!

We zullen bijna vergeten dat er ook veel en spannende wedstrijden werden gespeeld. Het was heerlijk weer en het park lag er prachtig bij. Voor de liefhebbers lagen er ook voor het eerst beachvelden. Er werd op verschillende niveaus getennist en gepadeld. De winnaars worden hieronder gefeliciteerd:  

Categorie Winnaars Categorie Winnaars
HD5 Simon Jansen & Gilbert Tode  Padel HD4/5  Arjen Anneveldt & Teun Ennema 
HE6 Leon Kuizenga  Padel GD4/5  Esther Timmermans & Tom Lodwijk 
DD6 Karin Matthijssen & Danielle Ribberink  Padel HD6/7  Matthijs Hoge & Rutger Hoge 
GD6  Anne-Marieke Krom & Ingmar Hans  Padel DD6/7  Inge Bekhuis & Yvonne Wind 
HE7 Ruurd Doorten  Padel GD6/7  Silke Bronts & Jos Kerstholt 
DE7 Bodil Kamps  Padel D8/9  Wout Flokstra & Bert Oosterhof 
HD7 Edwin van der Wal & Christiaan Westerhof     
DD7 Harriet van Bommel & Maria van Triest     
GD7 Bodil Kamps & Wernie Kamps     
HE8 Bart van der West     
HD8 Arjan Griemink & Nick Matthijssen     

 

De organisatie is super blij met alle deelnemers en het verloop van de toernooiweek. Maar daarnaast worden ook de toeschouwers en de vele vrijwilligers en sponsoren bedankt. Het was de derde en laatste keer dat ons toernooi de naam van BK Energy Efficiency draagt. Gelukkig hebben de opvolgers zich al aangediend. We hopen dat we volgend jaar ook weer veel deelnemers mogen begroeten op ons park.

Nieuwscategorieën


Reacties

Bart de Vries 20-07-2022 15:55

👍het was weer goed georganiseerd en het was goed vertoeven op het terras. kantinecommissie bedankt voor de goede verzorging.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen