Verslag 55+ Stampot Toernooi, wo 18 dec

19 december 2019


Tijdens verschillende brainstormrondes met de leden, georganiseerd door het bestuur, kwam er een aantal speerpunten naar voren die in de komende tijd prioriteit krijgen. Eén van die voorstellen werd vandaag al gerealiseerd n.l. een 55+ stamppot-toernooi!

Aaltinus en Bart verwelkomden 30 deelnemers. Na een eerste kennismaking tijdens een kopje koffie en uitleg over het doel van deze dag, n.l. gezelligheid en elkaar beter leren kennen, betraden we voor de eerste wedstrijd van 45 minuten de baan.

Er werd enthousiast gespeeld, het weer was geweldig, en na een korte pauze,  waarin Elias nog wat oude feiten memoreerde, wisselden we van partners en tegenstanders voor de tweede partij en voor we het wisten was het tijd voor de stamppot.

Onze voorzitter Remko blikte nog even terug op de uitkomsten van de brainstormrondes en de conclusies die hieruit voortkomen en waar we met onze club naartoe willen. Ook konden we nog eventuele wensen doorgeven.

Toen was het tijd voor de stamppot, in de Daily konden we uit verschillende stamppotten kiezen, worsten en gehaktballen maakten het compleet. Een groot compliment voor de dames die dit allemaal verzorgd hebben. We hebben gesmuld.

De laatste ronde tennis werd wel wat moeilijker, bij velen zat het vele eten toch wel een beetje dwars. Maar dat mocht hem de pret niet drukken. Na nog wat bedankjes ging iedereen moe maar erg voldaan naar huis. Zo’n dag is zeker voor herhaling vatbaar.

Jenny  

 

PS. Aan het eind van de laatste ronde werden de uitkomsten/wensen van de inventarisatie nog besproken. Hiermee gaat een groepje verder mee aan de slag. Uitkomsten waren onder andere meer toernooitjes in combinatie met lunch/eten, een familiedag, kaart activiteiten, een jeu de boule baan ea. Binnenkort meer over het vervolg hiervan!

Nieuwscategorieën Senior Plus