Update Project Speelplaats 28/1

29 januari 2023


Zooo, na 3 zaterdagen zit er voor nu even op. Wel weer iets om trots op te zijn hoor. Gewoon met elkaar de schouders er onder voor de vereniging. Weer of geen weer, gewoon omdat het kan (en leuk is). Bedankt iedereen die afgelopen weken heeft geholpen, het is nu aan Boers om er iets moois van te maken!

In de ALV hebben we het gehad over vrijwilligerswerk en in hoeverre je dit verplicht zou moeten maken voor alle leden. Weet je? Volgens mij is het helemaal niet zo'n probleem. Binnen een vereniging is er altijd wel wat te doen en te vinden wat bij jou past. En ook een kantinedienst is prima vol te houden, vooral als je je kunt aanmelden voor een moment dat het voor jou past (kan trouwens al via de ClubApp)! We gaan binnenkort aan de slag met de brainstorm sessie, daar rollen ongetwijfeld mini projectjes uit die we vooral met jouw hulp graag succesvol willen maken. En wat dacht je van NLDoet op 11 maart. Enfin, We zijn er voor en met elkaar, gewoon omdat het leuk is, dan is nu ook maar weer gebleken! Dat smaakt naar meer!

Oja! Voor degenen die het gemist hebben, op de mooie zandbak die we nu gemaakt hebben is binnenkort een nieuw terras en speelplaats voor de kinderen te bewonderen, nog niet een nieuwe padelbaan of Jeu de Boulesbaan haha.

 

Nieuwscategorieën