[OPROEP] Gebruik padelrackets

27 oktober 2022


De club heeft afgelopen jaar nieuwe padelrackets aangeschaft voor de verhuur, onderwijs en zomerleden. Helaas zijn er inmiddels een aantal rackets alweer beschadigd. Dit kost de club serieus geld!

We vragen daarom iedereen die gebruikt maakt van deze leenrackets:

  • Schaf een eigen padelracket aan als je in elk geval 2x in de maand padelt.
    TIP. Denk hierbij aan onze sponsoren, hier kun je vaak mooie club kortingen krijgen.
  • Meld het wanneer een racket kapot is. Een ongelukje kan gebeuren, maar je wil niet de volgende duperen die het racket wil gebruiken. Melden kan aan [email protected]
  • Rackets tbv de verhuur zitten in een aparte kast met een sleutel. Hiervoor wordt apart betaald bij de verhuur van de banen á €5 per racket.
  • Wees voorzichting met spullen die je leent!!

Enkele jaren geleden was padel nog onbekend en was er nog niet veel keus in rackets en mogelijkheden om ze aan te schaffen. Inmiddels is padel niet meer weg te denken uit de sport. Is het nog wel nodig om leenrackets beschikbaar te stellen? Voor tennis doen we dit alleen nog maar voor zomerleden.

Bij een tennisracket kan een snaar vervangen worden, daarmee ben je zo'n €20 kwijt. Dit kan niet bij een padelracket, de vervanging kost de club dus meteen zo'n €100 (!).

Mogelijk dat nog overwogen wordt om aan eigen leden een vergoeding te vragen voor het lenen van een padelracket. Dit is inmiddels gebruikelijk bij veel andere verenigingen. Dit zou echter niet nodig moeten zijn als we ons aan bovenstaande kunnen houden. 

Bedankt!

Nieuwscategorieën Padel