Onderhoud Padelbaan, vr 29/11

30 november 2019


Op vrijdag 29/11 is onderhoud gepleegd op de padelkooi. Tegelijk is een ballenvanger geplaatst om meer ballen tegen te houden die anders op het korfbalveld terecht zouden komen. Begin 2020 zal worden bepaald of het ook nog wenselijk is een deur te plaatsen.
Met het onderhoud zijn alle bevestigingspunten van de kooi gecontroleerd en is bij sommige ramen het rubber vervangen tussen glas en metaal. Plekken waar de lak beschadigd was, zijn bijgewerkt om roest te voorkomen.
De LED lampen waar tennissers last van hadden (vooral vanaf baan3), zijn iets meer naar beneden gesteld. Tenminste voor zover mogelijk, want de huidige beugels laten niet toe dat de lampen nog meer naar beneden gericht kunnen worden. Er zal een offerte aangevraagd worden voor nieuwe beugels en het opnieuw stellen van de padelbaanverlichting.
De ondergrond zal door een andere partij moeten worden nagekeken. Mogelijk dat we dit gaan beleggen bij dezelfde partij die ook de tennisbanen onderhoud.
Conclusie is dat de kooi er nog goed bij ligt sinds de aanleg in 2017, aldus het bedrijf dat het onderhoud heeft uitgevoerd Padel.nl.

Nieuwscategorieën Padel