Nieuwe sponsor padelbaan: Blygold

31 augustus 2021


Het is nog heel even wachten, maar dan staat Blygold er ook mooi op bij de nieuwe padelbaan! Afgelopen maanden zijn medewerkers van Blygold al regelmatig te vinden op de padelbaan. We bieden sinds kort namelijk ook een sponsorpakket aan in combinatie met lidmaatschappen, een win-win! Welkom bij de club!

Blygold verbetert klimaatinstallaties. Blygold verbetert prestaties, verbetert rendement en verbetert veiligheid. Hierdoor is iedere investering in uw klimaatinstallatie een verantwoorde uitgave die duurzaam en energiebewust is en voor een schoon en veilig werkklimaat zorgt.

Verbeteren doen wij o.a. door:

Zo zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties ook na jaren nog uitstekend presteren, een hoog rendement behalen en langer in goede conditie blijven. Wij werken hiervoor nauw samen met installatiebedrijven en facility managers.

Blygold Nederland heeft vijf vestigingen en er werken bijna 100 medewerkers. Met technische specialisten en monteurs. Een met een eigen gecertificeerd laboratorium voor het doen van inspecties, metingen en legionella-preventie. En dat al ruim 40 jaar!

Nieuwscategorieën Sponsoring