Nieuwe sponsor Kalfsbeek BHV

20 januari 2023


We mogen Kalfsbeek BHV als nieuwe sponsor verwelkomen! Binnenkort zijn 2 nieuwe stickers te bewonderen op de padelbanen. Mark is een trouwe bezoeker van ons Open Toernooi en je kunt bij hem terecht voor BHV en EHBO trainingen. We gaan binnenkort kijken hoe we elkaar hierbij kunnen helpen. Welkom!

Neem ook eens een kijkje op https://www.kalfsbeekbhv.nl/  

Na een loopbaan in de beveiligingsbranche geef ik al zo’n 10 jaar met veel enthousiasme EHBO- en BHV-lessen aan zeer uiteenlopende groepen mensen; van MBO-studenten tot gepensioneerden. Voor de één is het de eerste keer dat hij een cursus volgt, voor de ander is het de zoveelste herhalingscursus.

Ik vind het belangrijk om steeds weer een interessante en afwisselende les neer te zetten, zodat iedereen op zijn eigen manier kan leren en een cursusdag positief ervaart. Dit doe ik bijvoorbeeld door, naast het standaard instructiemateriaal, lesstof in diverse spelvormen aan te bieden. Cursisten waarderen deze variatie. Bovendien helpen de spelvormen om spelenderwijs het kennisniveau op peil te brengen en te houden. 

Nieuwscategorieën Sponsoring