Nieuwe sponsor: Crossfit Beilen

28 oktober 2022


Wat een mooie nieuwe sticker op de padelbaan! Welkom Crossfit Beilen! Een mooie combi met onze club om fit te blijven!

Aan de rand van Beilen ligt onze CrossFit Box, gunstig gelegen op het bedrijventerrein: de Hanekampen, nabij de A28 en de N381. Wij stellen een veelzijdig aanbod aan materiaal beschikbaar. CrossFit MD is box waar dagelijks uitdagende work-outs worden gegeven. 

Onze work-outs bij Crossfit MD zijn aantrekkelijk voor alle CrossFit fanaten, jong en oud. Naast de dagelijks variërende work-outs kun je bij ons ook terecht voor CrossFit Kids & TeensFundamentals, Olympic Weightlifting, Gymnastics, open box uren en het programma PowerMama, speciaal voor vrouwen die zwanger zijn of terugkomen na de bevalling.

Daarnaast zijn er ook voldoende mogelijkheden om in de te buitenlucht deel te nemen aan de work-out. Bij CrossFit MD krijg je intensieve begeleiding en streven we er naar om samen jouw doelen te behalen. We kennen al onze leden bij voornaam en het valt ons en onze leden op als je er even niet bent. Het community-gevoel is groot, gezellig enthousiast en laagdrempelig. We organiseren met regelmaat leuke (CrossFit) activiteiten, waar leden zich voor kunnen aanmelden. Wij dagen je uit voor een gratis proefles!

Kijk ook eens op https://www.crossfitmd.nl/ 

Nieuwscategorieën Sponsoring