Nieuwe bord sponsor: @Christel

03 november 2021


Binnenkort is een nieuw bord te bewonderen langs de baan, namelijk schoonheidssalon @Christel. De juiste plek om er bijvoorbeeld tijdens de feestdagen weer relaxed en goed uit te zien! Christel zit aan de Hekstraat in Beilen.

Je kunt via haar site makkelijk een afspraak maken!

Wist je dat je huid het grootste orgaan is van het lichaam en dat de huid constant te maken heeft met verschillende invloeden van buitenaf?

Denk bijvoorbeeld aan het weer, zomer en winter maar ook aan bijvoorbeeld de verwarming in huis. Steeds moet de huid zich daaraan aanpassen. Daarnaast verandert je huid in de loop van de tijd, je wordt ouder en dat vraagt waarschijnlijk een andere behandeling of verzorging. Je huid wordt slapper of heeft storende plekjes en rimpeltjes. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik geef je graag een passende behandeling en advies voor de verzorging thuis.

Je kunt bij mij terecht voor diverse professionele verzorgende- en huid-verbeterende gezichtsbehandelingen, en ben daarnaast gespecialiseerd in acné behandelingen. Maar je bent natuurlijk ook welkom voor alleen epileren of wimpers verven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De behandelingen vinden plaats in een warme, sfeervol ingerichte praktijk waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten!

De producten waar ik mee behandel zijn van SPA Salonnepro en Marlyse Blue  en zijn volledig op natuurlijke basis en een weldaad voor je huid.

Bij een eerste kennismaking in mijn salon vindt er altijd een intake plaats om te kijken welke behandeling en welke producten het beste passen bij jouw wensen!

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen, neem dan gerust contact met mij op via de mail of telefonisch!

Nieuwscategorieën Sponsoring