Jubileumweek

02 mei 2022


UPDATE 15/6. Vanwege de gebeurtenis op woensdag 15/6, zijn alle verdere activiteiten afgelast,. Deze zullen ergens anders in het jaar herpland worden. Hierover wordt uiteraard gecommuniceerd op de site.

In de Jubileumweek van 13 tot en met 18 juni zijn er allerlei leuke activiteiten. Deze worden georganiseerd door de verschillende projectgroepjes en er is voor iedereen wel wat leuks bedacht. Of je nu 10 bent of bijna 100, of je nu van padel houdt of tennis, maakt allemaal niet uit, het gaat ook vooral om de gezelligheid!  In de kantine liggen lijst waar je je kunt opgeven voor de activiteiten, maar je kunt je ook opgeven via deze LINK.

Het Jubileum Programma:

Ladiesnight

Maandag 13 juni - 19.30-23.00
Kom naar de gezellige ladiesnight op maandag 13 juni, uiteraard alleen voor dames en door dames georganiseerd. Je bent welkom vanaf 19.00 uur, na een opwarm-kwartiertje door Fysiocentrum Beilen beginnen we met tennissen en/of padel. Wil je een korte massage of je huid laten analyseren door @Christel? Grijp je kans en mis het niet. Na afloop gaan we leuke spellen en puzzels doen en genieten van punch en  Engelse hapjes! Kledingvoorschrift is wit! Niet verplicht maar wel leuk natuurlijk!

Wil je het complete programma zien van de maandagavond, ga dan naar Aktiviteiten (rechts boven in het scherm) en klik op Clubagenda. 
Contactpersoon: Foka van der Spoel – via [email protected] 

Super toss avond Tennis & Padel

Dinsdag 14 juni - 19.30-22.00
Voor beginners tot (ver)gevorderden is er op dinsdag 14 juni de Supertoss. Met verschillende spetterende activiteiten waaronder een Pubquiz met leuke prijzen! Alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 
Inloop is vanaf 19.15 uur met koffie/thee en iets lekkers. Mis deze avond niet, schroom niet en meld je aan voor deze gezellige avond.
Contactpersoon: Aly Krol – via [email protected]

Dé Senioren-plus dag

Woensdag 15 juni - 9.30-17.00
Een dag om nooit te vergeten, op woensdag 15 juni begint het al op tijd.  Vanaf  9.30 uur ben je welkom. Deze dag staat helemaal in de Engels/Drentse stijl met bijpassende lekkernijen. Je geniet van sportieve activiteiten, zoals tennis, jeu de boules en allerlei gezelschapspelen. Maar bovenal genieten we van de gezelligheid met elkaar en voor elkaar. 
Na de lunch organiseren mensen van het Huus van de Taol een speciale quiz. Het hele middagprogramma biedt ook weer veel afwisseling met verrassende elementen 😊. Dus wees erbij! Ook hier is het kledingvoorschrift wit! Niet verplicht maar wel leuk!

Het complete programma van de dag hangt op het raam van de kantine. Je kunt het ook vinden op deze website. Wil je het complete programma zien van deze woensdag, ga dan naar Aktiviteiten (rechts boven in het scherm) en klik op Clubagenda. 
Contactpersoon: Bart de Vries – [email protected]   

Men’s night*

Donderdag 16 juni - 19.30-23.00
Naast de ladiesnight kan natuurlijk de men’s night niet ontbreken, die is op donderdag 16 juni. Voor echte mannen die het durven. De hele donderdagavond is er voor jullie!
Ook deze avond staat bol van de gezelligheid, een bierproeverij, muziek en gezellige uitdagende spellen! Vanaf 19.30 uur begint deze mannenavond. (Tennis kleding/spullen niet nodig)
Contactpersoon: Bart van Triest –  [email protected] 

Jeugd clinic en Jeugd sleepover 12+

Vrijdag 17 juni - 19.00-22.00 (Clinic) - 22.00-7.00 (Sleepover)
Voor alle jeugd wordt door de KNLTB een tennis clinic georganiseerd. Superleuk en leerzaam! Daarna mag de jongere jeugd naar huis en wordt er voor de oudere jeugd nog een sleepover georganiseerd. Leuke combi met gamen, tennissen, pizza enz. 
Contactpersoon Tamara - [email protected] 

Familiedag en ’s avonds Feestavond

Zaterdag 18 juni - 13.00-19.00 (Familiedag) - 19.00-0.00 (Feestavond)
De familiedag is er voor iedereen, of je nu lid bent of niet. Gewoon met elkaar leuke dingen doen en niet alleen maar tennis! De teams strijden om een speciale bokaal en afsluitend wordt er een superleuk feest met live muziek georganiseerd. Je bent altijd welkom, ook als je nu nog niet zeker weet of je komt op de Feestavond. Het volledige programma hangt aan het raam bij de kantine en staat ook onder de Clubagenda onder Activiteiten op deze site! 

Contactpersoon Familiedag: Marijke Schepel / Remko Pars - [email protected] 
Contactpersoon Feestavond: Wilma Oosten

Nieuwscategorieën Jubileum

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83268727

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen

KVK-nummer

40045478