Gezocht: Leden PR Commissie

30 december 2023


Vanaf 2024 zijn we op zoek naar nieuwe PR Commissie leden, in elk geval 2 maar 3 is nog handiger/leuker. Lijkt het je leuk om af en toe wat voor de club te doen en heb je wel wat met PR, neem dan contact op met Remko.

Wat doet de PR Commissie?
Deze verzorgt de PR voor zover binnen als buiten de club. De meeste commissies kunnen zelf artikelen plaatsen op de site/app, maar welke zijn handig om te plaatsen op Facebook en Instagram? Of misschien zelfs wel in de krant?
Welke vrijwilligers zijn interessant om te interviewen en hierover een artikel op de site te zetten? In afgelopen jaren kwam ook het huidige logo, de clubkleding uit de koker van de PR Commissie, maar denk ook bijvoorbeeld aan flyers voor bedrijfsuitjes en baanverhuur. Je werkt hierbij nauw samen met het bestuur en andere commissies.

Heb je zelf idee├źn hoe we beter Instagram kunnen inzetten? Of hoe de website beter/duidelijker/mooier zou kunnen? Neem contact op met Remko! We zijn ook nog op zoek naar een bestuurslid die aan de slag wil met PR en Ledenwerving&behoud.

 

Nieuwscategorieën