Focus op de Sponsor: Nijboer Installatietechniek

23 juni 2022


In deze rubriek leggen we periodiek de focus op onze gewaardeerde sponsor. Vandaag leggen we de focus op Gerard Nijboer van Nijboer Installatietechniek. Dit bedrijf is al sinds 2011 sponsor van onze club. Gerard woont in Beilen samen met zijn vrouw en twee kinderen (14 en 15 jaar). Kijk voor meer informatie op www.nijboerinstallatie.nl. We legden hem de onderstaande vragen voor.

Over het bedrijf…

Uiteraard zijn jullie goed in installatiewerk, maar waar zijn jullie nu echt goed in? In het verleden zijn wij begonnen met puur elektrisch werk. Vanaf 2011 is daar loodgieterswerk bijgekomen waardoor we nu een allround installatiebureau zijn en het complete pakket bieden (gas, water en licht). Recent is daar het specialisme warmtepompen bijgekomen; hierin doen we momenteel heel veel en hebben hier al ruime ervaring in opgedaan.

Waar ben je echt trots op? In 2009 hebben we ons eerste bedrijfspand gekocht. Dat voelde als een grote mijlpijl. Daar zijn uit ons jasje gegroeid en inmiddels zitten we in ons 2e grotere pand.

In hoeverre heb jij last van tekort aan materialen en personeel? We hebben 6 man in dienst en groter wil ik ook niet worden. Dit stelt ons in staat om een klein en hecht team te zijn. Af en toe spring ik bij als het nodig is; hierdoor weet ik ook wat er speelt in de markt en bij mijn mensen. Dus op dit vlak geen tekort. Voor wat betreft de materialen merken we een tekort aan warmtepompen, maar gelukkig zijn we nu de samenwerking aangegaan met een Zweedse leverancier die nog wel levert.

Wanneer zouden onze ruim 400 leden aan jullie moeten denken? Natuurlijk voor al het installatiewerk, maar des te meer als je overweegt een warmtepomp aan te schaffen en kwaliteit wil.

En iets meer over Gerard…
Sport: Ik tennis pas sinds 3 jaar. Daarvoor heb ik altijd gevoetbald bij VV Beilen. Ik tennis in Hooghalen; dat is in het verleden zo ontstaan. Via Bart en Maria ben ik sindskort ook lid van TC Smalhorst geworden; eens kijken of we hier een groepje kunnen opbouwen.

Land en stad: Italië en de stad London.

Muziek: Ik houd wel van rockachtige muziek, zoals ACDC en Volbeat (Deense groep). Nederlandstalig is leuk, maar niet de hele dag :-)

Avondje stappen met... Mijn vrouw. We maken regelmatig een uitstapje met elkaar. Nu de kinderen wat ouder zijn is dat goed te doen. Bijvoorbeeld fietsen en wandelen, maar wel altijd met een doel:
bijvoorbeeld een borrel.

Waar word jij echt blij van? Een goed stuk vlees van mijn eigen BBQ, maar wel zelf bereid. Ik denk dat ik het zelf het beste kan ;-)

Tot slot nog een vraag...

Welke tip zou je onze club willen meegeven? Alhoewel ik snap dat alles staat of valt bij vrijwilligers, zou mijn tip zijn: gooi de kantine vaker open; bijvoorbeeld op de zondagochtend. Die keren dat ik er
ben is de kantine vaak dicht.

Bedankt voor je tijd Gerard! 

Nieuwscategorieën Sponsoring