Focus op de sponsor: Autoschade Bazuin

31 maart 2021


In deze nieuwe rubriek leggen we maandelijks de focus op onze gewaardeerde sponsor. In April leggen we de focus op Autoschade Bazuin. Gert Bazuin en Roelanda Muggen zijn de eigenaren van Autoschade Bazuin. Gert is geboren en getogen in Drijber, Roelanda in Beilen. Ze hebben 3 zonen en wonen in Beilen. Autoschade Bazuin bestaat dit jaar 20 jaar. Klik hier voor de website.

Over het bedrijf… 

Wie is je klant en waar ben je goed in? Iedereen is onze klant, als je schade aan je auto hebt, kunnen wij je auto op de juiste manier herstellen. Wij zijn er voor de particulier, maar ook voor bedrijven. Wij zijn klantgericht en werken met goed gekwalificeerd personeel.

Wanneer zouden onze ruim 250 leden aan jullie moeten denken? Bij schade aan je auto, maar ook bijvoorbeeld voor het vervangen van een voorruit of een klein deukje laten verwijderen zonder te hoeven spuiten. 

De actuele vraag van de maand: wat heeft Corona jullie geleerd? Corona heeft ons geleerd dat alles waar je je soms druk over maakt, maar betrekkelijk is, want gezondheid is het allerbelangrijkste. 

En iets meer over Gert en Roelanda: 

Sport: Motorsport en wandelen (en vooral veel sport kijken). 

Blessure: Hebben we niet! We zijn topfit! 

Tijdschrift / Televisie / Radio, en wat? Roelanda vindt de Linda een leuk blad om te lezen; we kijken weinig TV (naast sportprogramma’s). Wel series: Peaky Blinders, Vikings. Qua radio: Veronica en op de vrijdagmiddag in de werkplaats het Hollandse lied. En voor Gert zijn Spotify afspeellijst. 

Land en stad: Ameland, heerlijk die zee en veel mooie herinneringen aan. 

Respect voor: Voor elkaar en de medemens. 

Muziek: Van alles wat, mag best een beetje stevig zijn. 

Avondje stappen met: Vrienden! Vooral straks na de corona erg veel zin in! Missen we erg! En natuurlijk bezoeken we dan ook graag weer een festival. 

Wakker maken voor: Droge worst voor Gert en Roelanda voor cheesecake. 

Tot slot… 

Waar denk je als eerste aan bij TC Smalhorst? Dat we eigenlijk heel weinig van TC Smalhorst weten. 

Welke tip zou je onze club willen meegeven? We vinden het lastig om de club een tip mee te geven, omdat we zo weinig van de club weten, dus zeggen wij: Laat je wat meer zien als TC Smalhorst! 

Nieuwscategorieën Sponsoring

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen