De Padeltoss gaat van start!

08 juni 2021


Veel mensen zouden graag willen padellen, maar dan komt het probleem. Je kent nog bijna niemand en de mensen die al padellen, hebben vaak hun eigen ‘groepje’. Natuurlijk kun je toernooien gaan spelen, maar ook daar ga je liever met een partner naar toe. En tja, een beetje training met andere padellers zou dan toch wel fijn zijn. Maar ja hoe vind je partners en liefst van je eigen niveau? Omdat we nu nog maar één baan hebben, maken we een schema. Als straks de tweede baan komt, gaan we de tossavond waarschijnlijk weer wat aanpassen.

De toss is bedoeld voor iedereen die graag een uurtje wil spelen, ongeacht leeftijd, geslacht, niveau van je mede- of tegenspeler. Er wordt een uur gespeeld, en daarna is de volgende groep aan de beurt. Na afloop is het gezellig napraten op het terras of langs de baan, wel nemen we de 1,5 meter in acht! Vooral leden die recent zijn begonnen is dit een super kans om met en tegen verschillende mensen te spelen. Dé optimale manier om mensen te leren kennen en te padellen en wellicht een keer af te spreken. Natuurlijk moet je wel kunnen op dinsdag en moet jij de eerste stap maken om naar de club te komen. 

Wanneer is er tossavond?
Op dinsdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur. Elke dinsdagavond kunnen 12 personen spelen, want elk uur wordt er gewisseld. Dus van 19.00 tot 20.00, van 20.00 tot 21.00 en van 21.00 tot 22.00 uur. Eerst even 5 minuten inspelen en dan lekker padellen.  

Wat zijn de spelregels?
Kom op tijd, zodat je direct kunt starten. Een uur is zo om. Als je verhinderd bent, zorg dan zelf voor een vervanger.  

Geef je op voor 20 juni!
Je kunt je opgeven via deze LINK. Afhankelijk van hoeveel opgaves er zijn, wordt gekeken hoe vaak je speelt, waarschijnlijk wordt het 1x per 2 a 3 weken.

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen