Aanleg Jeu de Boulebaan

17 oktober 2020


Na de input van de 65+ groep tijdens het stamppottoernooi van vorig jaar, is gekeken naar de mogelijkheden van de aanleg van een Jeu de Boulebaan. Jeu de Boule is namelijk een mooie manier om in beweging te blijven, ook voor partners van de senioren die niet (meer) kunnen tennissen. Wij geloven dat het helpt om vitaal te blijven in de toekomst, wellicht helemaal in deze Corona tijd waar al genoeg niet meer mogelijk is.

We hebben gekeken wat de meest handige locatie zou kunnen zijn en er is toch besloten de baan buiten het hek te leggen. Hiermee kan ook de buurt gebruik maken van de baan en eventueel bij ons een kopje koffie/thee halen (wanneer de kantine weer open is). We doen op deze manier ook iets terug voor de buurt.

De aanleg zal in november worden uitgevoerd door Sport&Groen uit Tynaarlo, dit is ook de partij die bij ons de tennisbanen heeft aangelegd en onderhoudt.

We hebben dit alleen weten te organiseren met hulp van de sponsoren, hierbij willen we hun in elk geval alvast hartelijk bedanken!
Gemeente Midden-Drenthe https://www.middendrenthe.nl 
Woonservice Buurtfonds https://www.woonservice.nl 
Wildervankfinds http://www.stichtingwildervankfonds.nl 
Unive Samen https://www.unive.nl/samen 

De baan wordt eind 2020 aangelegd, we moeten nog even bekijken wat we binnen de Corona restricties kunnen bedenken als leuke openings ceremonie, maar daar komen we wel uit!

Wordt vervolgd!

Nieuwscategorieën Senior Plus