Aanleg 2e Padelbaan kan starten!

27 mei 2021


Met de bijdrage vanuit de gemeente van €10.000, is groen licht gegeven aan de aanleg van de 2e padelbaan! Vanuit het Rabofonds is daarnaast ook €10.000 toegezegd en met de donaties van een aantal leden van de vereniging, hebben we de business case rond. We verwachten nog extra sponsoren voor de nieuwe padelbaan en de gestegen inkomsten vanuit baanhuur helpen ook. Hiermee voldoen we aan de voorwaarde van de ALV dat er een positieve business case moet zijn zonder negatieve gevolgen voor de begroting.

Afgelopen weken zijn 3 leveranciers vergeleken en hieruit is Padel.nl, de leverancier van de huidige kooi, als beste uit de bus gekomen. Zij hebben inmiddels vanuit de stichting de opdracht gekregen voor de aanleg. Zoals het nu lijkt, kunnen we vanaf september gebruik maken van de 2e padelbaan! De nieuwe baan wordt blauw en zal gelijk zijn als de huidige kooi, inclusief rolstoeldeuren en ballenvangnet. De nieuwe baan zal naast de huidige baan worden gelegd.

De padelbaan en padel commissie hebben inmiddels de krachten gebundeld voor het organiseren van acties en activieiten. Er zijn al hele mooie prijzen verzameld voor de loterij in september! Mocht je ook willen helpen, meld je dan bij [email protected]! 
We zijn supertrots hoe we dit als bloeiende vereniging voor elkaar hebben weten te krijgen, we investeren hiermee in de toekomst van onze vereniging. Wordt vervolgd!

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen