Winterabonnement Tennis & Padel

Wil je de komende maanden ondanks Corona toch lekker blijven sporten in semi-teamverband? En dat ook nog eens dichtbij huis bij een gezellige en moderne club? Dan is een winterabonnement bij Tennis & Padelclub TC Smalhorst iets voor jou. Wist je trouwens dat Padel een super laagdrempelig spelletje is, ook als je geen tenniservaring hebt? Kijk hier naar het filmpje van de NOS. Dit is ons aanbod: 
 
Winterabonnement €50,00 van november 2020 tot en met maart 2021:   
  • Je ontvangt een lidmaatschap voor 5 maanden (november t/m maart).
  • Onbeperkt tennissen EN padellen wanneer het jou uitkomt.
  • In de wintermaanden gezond buiten blijven sporten!
  • Via de KNLTB Clubapp (vanaf de bank) een baan reserveren. 
  • Je lidmaatschap stopt automatisch (tenzij je natuurlijk gezellig lid wilt blijven en ook de zomer door wilt gaan ;-))
  • Laat even weten als je een racket of ballen nodig hebt; als er voldoende voorradig zijn dan geven we die in bruikleen. 

Het winterabonnement is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden onbeperkt kunt tennissen en padellen wanneer het jou uitkomt. Je kunt je individueel inschrijven, maar ook met je buurman/vrouw, sportmaatje etc.

Klik hier om je gegevens in te vullen en je aan te melden. Bij vragen neem gerust contact op met Jeroen Hagedoorn ([email protected] of 0620302164).  

Tennis- en padelclub TC Smalhorst 

Corona: Vanzelfsprekend volgen we binnen onze club de richtlijnen vanuit het RIVM. Door de KNLTB zijn deze richtlijnen specifieker vertaald voor de tennis- en padelsport (klik hier). Houd ook regelmatig onze website bij. Hier worden regelmatig update geplaatst.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen