Padel Laddercompetitie

Vanaf april is het mogelijk om je als koppel in te schrijven voor de Padel laddercompetitie. Je kunt elkaar uitdagen en samen een tijdstip prikken om tegen elkaar te spelen. Dit werkt het makkelijkst via de (vernieuwde) ClubApp. Uitleg hierover en hoe je hier toegang tot krijgt, vind je elders op de site.

Je kunt alleen degene die vlak boven je op de ladder staat uitdagen. Hoe meer meedoen, hoe leuker het wordt! En hiermee krijg je automatisch een balans waarmee aan elkaar gewaagde koppels tegen elkaar spelen.

Hoe werkt het?

Zoals gezegd, meld je aan voor de ClubApp.

Ga naar de button "Spelen" onderin het scherm en daarna naar "Laddercompetitie".

 

Sta je nog niet ingeschreven, dan vind je de laddercompetitie onder "Beschikbaar", anders onder "Mijn competities"

Klik op Padel laddercompetitie en schrijf je in als koppel. Let op, het is voldoende als 1 zich in schrijft en de andere tegelijk opgeeft. Druk op de enter toets op het scherm om de naam van de ander te zoeken. Dit wordt nog wat gebruikersvriendelijker gemaakt in de toekomst.

Heb je je opgegeven, dan ontvang je als bevestiging een mail, dit geldt ook voor je teamgenoot.

Elkaar uitdagen

Ga nog een keer naar de laddercompetitie en kijk wie er in de lijst staan. Kies je beoogde tegenstander uit en daag ze uit! Je hebt een week om in de app een geschikt speelmoment te kiezen, daarna vervalt de uitdaging.

Zodra je iemand uitgedaagd hebt en een voorstel hebt gedaan voor een speelmoment, dan ontvangt de ander een bericht in de app en uiterlijk de volgende dag in de mail. Je kunt dan de uitnodiging meteen aannemen of een ander moment voorstellen. Heb je de wedstrijd gespeeld, dan voer je de uitslag in, ook gewoon in de app en je kunt je volgende tegenstander gaan uitdagen

Succes en veel plezier!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen