Update PROJECT Entree Tennispark

14 september 2023


Goed nieuws over dit project, want komende weken is het tijd voor actie! Zoals misschien bekend, dit was 1 van de verbeterpunten/wensen naar aanleiding van de brainstorm sessie met leden in het begin van het jaar.

Deze maand wordt het hekwerk verwijderd, daarna wordt overdag op di 26 sept door de accomodatie commissie begroeiing verwijderd. Als je hierbij nog wil helpen, heel graag!

De gemeente verzorgd daarna (begin oktober) de verbreding en het opknappen van het straatwerk. Inclusief het aanpassen van de hinderlijke punt aan de straatkant.

De volgende stap daarna is het plaatsen van palen waarop nieuwe borden geplaatst worden waarbij duidelijk(er) zichtbaar is dat TC Smalhorst en de kinderopvang hier te vinden zijn. We moeten nog bepalen hoe/of we nog extra verlichting gaan plaatsen langs de entree om de ingang ook wanneer het donker is, veiliger te maken.

Voor vragen, opmerkingen, idee├źn of extra hulp kan contact worden opgenomen met Jacques ([email protected]) of Remko ([email protected]

Nieuwscategorieën Verenigingsdoelen