Tennis/Padelboeker bij TC Smalhorst

14 februari 2021


Afgelopen jaar zijn de banen vaak verhuurd en tijdens Corona gaat dit gewoon door. De vakantieparken zitten vol en de mensen willen er toch graag even uit. Tennis is dan 1 van de weinige sporten die je kunt doen en waar kun je dan terecht? In elk geval bij TC Smalhorst (als er geen sneeuw ligt...). We kunnen sinds kort ook gevonden worden op Tennisboeker.nl of Padelboeker.nl

Deze sites zijn een initiatief van de KNLTB om verenigingen te helpen met het verhuren van de banen. Het grootste voordeel zit er in dat je ook meteen kunt afrekenen wanneer je een baan wilt huren. Dit scheelt (vooral Anna) veel werk, het enige dat je hoeft te regelen dat de huurders bij de baan kunnen en/of rackets krijgen om te spelen. Als vereniging geef je dan de uren op waarop je de banen beschikbaar stelt (bijvoorbeeld niet op de piekuren).

Ook een goeie tip mocht je zelf een keer op vakantie zijn in Nederland en willen spelen. Hoogeveen is op dit moment de enige andere vereniging in een omtrek van 50km waar je op deze manier een baan kunt reserveren. Aan de rechterkant op de site kunnen bezoekers makkelijk terecht om een baan te huren.

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen