Succesvolle afsluiting Rondje Midden-Drenthe Wintercompetitie!

16 maart 2023


Een wintercompetie die af wordt gesloten onder een dik pak sneeuw. Erg toepasselijk maar redelijk onverwacht trotseerden ruim 40 competitiespelers uit de provincie de flinke sneeuwbuien om bij de afsluiting van het "Rondje Midden-Drenthe wintercompetitie" te zijn. 

Deze competitie wordt ieder jaar door een van de deelnemende verenigingen georganiseerd samen met een gezellige afsluiting. Inschrijven waren er uit Beilen, Westerbork, Smilde, Hooghalen, Borger (samen met Exloo), Gasselte en voor het eerst was er ook een team uit Appelscha. 

Tussen november en maart zijn er verspreid over 4 poules door 22 teams (2 uit Beilen) liefst 50 wedstrijden gespeeld. Dat leverde veel leuke partijen op en vaak ook een (heel erg) gezellige avond in de verschillende sportkantines. Er wordt altijd enorm uitgekeken naar de afsluiting die dit jaar net zoals de afsluiting in handen was van de vereniging uit Beilen.

Waar de wedstrijden van de interne donderdagavond competitie een dag eerder nog letterlijk in de sneeuw vielen was er deze keer alleen een "binnen" programma. Na een kop warme koffie of thee namens de club hield Wout een welkomstwoord. Daarna werd er snel afgetrapt met het buffet bestaande uit 4 verschillende stamppotten en verschillende bijgerechtjes. Allemaal verzorgd door Egbert Jan catering

Na een heerlijk buffet was het tijd voor de prijsuitreiking aan de 4 winnende teams. Gevolgd door een muziekbingo geleid door quizmaster Wout die toepasselijk zijn glitterpak en hoed van zolder had gehaald. Een muziekbingo werkt net zoals een normale bingo, waarbij de nummers op het bingovel vervangen zijn door muziektitels. Het thema Nederlandse hits zorgde voor 1,5 uur aan meezingers en hits die elkaar in rap tempo opvolgden. Er werd uit volle borst meegezongen, gedanst en ook de lampen hadden het erg naar hun zin! Na 35 nummers, een aantal valse bingo's (of was het niet goed uitgelegd?) en 3 rondes vloog ook de hoofdprijs er uit.

Onder begeleiding van nog meer muziek en lekkere hapjes werd er nog voluit nagepraat, gedanst en gezongen. De organisatie bedankt alle deelnemers en hoopt dat er volgend jaar nog meer teams mee doen! Ook veel dank voor de kantine commissie, Harriet en Arie voor de lange kantinedienst en het team "The Bald & The Beautiful" van Christiaan voor het helpen opruimen na afloop.

Nieuwscategorieën Senioren Tennis


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen